De 4e editie van het Gelders Midwinterhoorn Treffen (GMT) in Zwiep op zaterdag 29 december 2018 werd georganiseerd door de Midwinterhoorngroep Lochem e.o.
Link: http://www.midwinterhoorngroeplochem.nl/

GMT2018Op zaterdag 29 december 2018 vond het Gelders Midwinterhoorn Treffen plaats bij Restaurant en Spelerij de Witte Wieven in Zwiep, Zwiepseweg 157, 7241 PT in Lochem.
Met het prachtige draaiboek dat men van de organisator van de 3e editie , de Midwinterhoorngroep Eibergen, kreeg, is de groep uit Lochem e.o. enthousiast aan de slag gegaan.
Alhoewel de weergoden niet helemaal meewerkten, hebben ze een voortreffelijk Treffen weten te organiseren. Hierbij was het heerlijk vertoeven onder het dak van De Witte Wieven en kon men toch genieten van de kwaliteit en diversiteit van de vele deelnemers.
Bij de Federatie aangesloten Midwinterhoorngroepen konden hieraan meedoen en niet aangesloten Blaasgroepen eveneens, maar dan zonder mededinging naar de Wisseltrofeeën.
Het was een middagvullend programma dat wordt afgesloten met de uitslag van de blaascompetitie en uitreiking van de Wisseltrofeeën.

Voor nadere informatie, foto’s en videoopnamen zie de website van de Midwinterhoorngroep Lochem e.o., http://www.midwinterhoorngroeplochem.nl/

Via de videoclub in Lochem is er een video beschikbaar waarop iedere blazer die deelgenomen heeft en te zien en te horen is. Deze is op DVD tegen een kleine vergoeding te verkrijgen bij de heer G.Niessink, bereikbaar via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.